Címlap

Vízmű-projektek

A Debreceni Egyetem TEK és Debreceni Vízmű Zrt. együttműködésében zajlott 2010 és 2011 során a „VÍZTEK-projekt”. A K+F típusú projekt célja a megbízó külső és belső kommunikációjának fejlesztése volt.

2013 nyarán és őszén tanszékünk 1.000 fős reprezentatív mintán kérdőíves elégedettségmérést végzett a lakossági felhasználók körében a Debreceni Vízmű Zrt. megbízásából. Ennek keretében a felmérés előkészítését (a kérdőív megalkotása, a kérdezőbiztosok felkészítése, a minta kijelölése), a kérdőívezés elvégzését, kiértékelését, az eredmények prezentálását végeztük el, kiegészítve kockázatmenedzselési és imázsépítési tevékenységgel.

A felmérésről A számok tanúsítják: kedvelt termék a víz címmel adott tájékoztatást a cég.

Frissítés dátuma: 2020.03.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.