Címlap

Tehetség-hétvégék

Szakunk hallgatói és tanszékünk oktatói minden szemeszterben eltöltenek egy hétvégét a tehetséggondozás jegyében Síkfőkúton, a Debreceni Egyetem Soó Rezső Kutatóházában.

A program az évek során hagyományossá vált, úgyszólván rítus lett a péntek esti filmnézés és filmelemző beszélgetés, a szombat délelőtti kirándulás, a szombat délutáni tudományos program és az azt követő mulatság.

A tudományos program hol az országos tudományos diákköri dolgozatok megvitatása, hol vendégelőadók előadásához kapcsolódó vita, hol pedig kommunikációs hatékonyságfejlesztés és karriertanácsadás a már sikeres végzett hallgatóink részvételével.

Frissítés dátuma: 2020.03.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.