Címlap

Slam Show

2014. október 15. és október 31. között tanszékünk Határnyitás 25. projektcímmel együttműködött a Debreceni Egyetem Rektori Hivatalával. Tartalommenedzseléssel, rendezvényszervezéssel és publicitásépítéssel támogattuk a nagyszabású programsorozatát, mellyel a Debreceni Egyetem emlékezett meg a páneurópai piknikről és az 1989-es a magyar–osztrák határnyitás 25. évfordulójáról. Slam poetry bajnokság és Slam Show rendezésével, lebonyolításával kapcsolódtunk az országos útjára indított Görbe tükör 1989 (Karika-túra) című kiállításhoz.

Hallgatóink projektszemináriumon készítették el a Rendszerváltó Slam poetry bajnokság című Facebook-eseményt  és Slam-pályázat és show című promovideót.

Frissítés dátuma: 2020.03.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.