Címlap

PR szakmai blog

Dr. Oláh Szabolcs szakmai blogja

Backlist – propaganda: újraolvasva.  Közéleti, üzleti kommunikációk és tettek elemzése fenntarthatóságuk szempontjából. A backlist a még értékes raktári állomány, a még jól eladható és minőségi kiadványok jegyzéke.

A blogot az aktuális közéleti kommunikáció iránt érdeklődők mellett azoknak ajánlom, akik jövedelmező üzleti megoldásokat keresnek, s szívesen olvasnak régi, de lassan avuló marketing és public relations témájú könyveket, írásokat.

“Igaznak hiszi el, igaz is lesz neki”.

Frissítés dátuma: 2020.03.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.