Címlap

Méliusz projektek

2013 őszén tanszékünk arculatfejlesztési tanácsadást végzett a debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár számára. Egységes arculatot alakítottunk ki (logó- és szlogenterv), majd az egységes vizuális megjelenítést ismertté tettük, továbbá megterveztük az új és a meglévő imázstartalmak elfogadtatását az átalakulóban lévő megbízó intézmény munkatársaival.

2014 tavaszán a Méliusz Juhász Péter Könyvtár új, Könyvtár Pontok elnevezésű szervezeti egységeinek arculatfejlesztését és promócióját végeztük el.

A hallgatóink imázsfilmet készítettek a könyvtár számára.

Frissítés dátuma: 2020.03.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.