Címlap

Média exkluzív: a kommunikáció szak online nyílt napjai januárban

2022, január 10 - 20:30
A debreceni kommunikáció szak hallgatói 2022. január 13-án és 26-án egy-egy órás online interaktív programot nyújtanak a felvételizőknek.

A Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke online nyílt napokra és exkluzív információkkal várja mindazokat, akik alap- vagy mesterszakos felvételi előtt állnak, és érdeklődnek a tanszék képzése iránt. A program részeként jelenlegi hallgatók valós idejű podcastbeszélgetésekben mutatják be szakos élményeiket és egyetemi mindennapjaikat. Az élő adásban a műsor közönsége is kérdezheti a szereplőket.

 

Az egyenként 20 perces podcastblokkok témakörei:

• „Miért jó egyetemistának lenni a kommunikáció szakon?"

• „Szerezzünk diplomát szórakozva (a hobbink a szakdolgozat-témánk)!"

• „Szakmai gyakorlat – valódi munkahelyélménnyel” 

• „Fókuszban a kommunikáció szakos órai projektek"

 

Az élő adás Zoomon keresztül hozzáférhető, január 13-án és 26-án is 17.00 órától. További részletek (a konkrét elérhetőségekkel) ITT.

 

Az eseményt a hallgatók önállóan tervezték és valósítják meg, tantárgyi feladatvégzés keretében, több évfolyam összehangolt munkájával és az oktatókkal kollegiális együttműködésben. A szervezők célja az, hogy megmutassák, miért jó a Debreceni Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány szakosnak lenni (akár alap-, akár mesterképzésen, de a legjobb, ha egymás után mindkettőn).

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.