Címlap

Konferenciák és előadások

 

• [Oláh Szabolccsal közösen] Üzleti innováció és kommunikációmenedzsment – Egy készülő elektronikus tananyag. „Innováció-kommunikáció a vállalatoknál” című konferencia, Budapest, 2020. március 6.

 

• [Oláh Szabolccsal közösen] Mózes és a molinóhuszárok. A pr a szelekcióirányítás rendszere: robusztus érdekképviselet és az ütközések tompítása. „Médiastaféta”, Debrecen, 2016. október 7.

 

•  A könyvmédium diszkrétsége és az üzleti-vállalati könyvkultúra. „Galaxis vagy sziget?: Könyvek egykor és ma” című konferencia, Debrecen, 2015. november 20.

 

•  Így menedzseltek ti: Parkinson törvénye a vezetéstudomány és irodalom határán, „KULTOK IV. – Irodalom és interdiszciplinaritás” című konferencia, Debrecen, 2015. április 10.

 

•  [Oláh Szabolccsal közösen] Kulturális közintézmény válságmenedzselése hálózatfejlesztéssel. „A válság hatása az intézményi kommunikációra” című konferencia, Budapest, 2013. október 4.

 

Drogok, művészetek és intermedialitás összekapcsolódása Csáth Géza értekező prózájában. „Ködlovagok – Irodalom és képzőművészetek találkozása a századfordulón 1880-1914” című konferencia, Budapest, 2011. szeptember 8.

 

Pszichofiziológiai esztétika és drogmédiumok Csáth Gézánál: Egy lehetséges felvezetés az Ópium című filmhez. Előadás a Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiumának „Irodalom, film és vizualitás” című előadás-sorozatában, 2007. március 20.

 

Agyvelő-akrobatika: Pszichofiziológiai esztétika Csáth Gézánál. „Műfajiság, kulturális emlékezet és medialitás a 20. századi magyar irodalomtudományban” című konferencia, Budapest, 2007. március 8-9.

 

  „a beszédnek sok féle Daemona vagyon”: A „tarka” líraolvasás főbb trópusai és alakzatai Horváth János Csokonai-elemzéseiben. „Szerep és közeg: Medialitás és kulturalitás a 20. századi magyar irodalomtudományban” című konferencia, Debrecen, 2006. április 27-29.

 

  „Rekedt kántornak kétrétű hangja”: Debreceni kéziratos kollégiumi költészet a XVIII. század irodalmában. Előadás a Magyar Tudományos Akadémia Irodalomtudományi Intézetében, Budapest, 2006. március 8.

 

  „költészeti iparos-üzem”: A kollégiumi irodalom különböző rétegeiről. „Fiatal tudósok fóruma” című konferencia, Debrecen, 2004. december 9.

 

Frissítés dátuma: 2020.10.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.