gyakornoki lehetőség (Filmtekercs.hu)

Hol a legjobb gyakornokoskodni? Hát a moziban!
GYAKORNOKI PROGRAM A FILMTEKERCSNÉL
Az ország legnagyobb önálló moziportálja, a tízéves Filmtekercs.hu ismét meghirdeti gyakornoki programját! A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó gyakorlatába. Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt és türelmes mentorok segítségével, hat-nyolc tematikus hét során. A program online is elvégezhető.
  A Filmtekercs családias közössége már sok újságírót indított el a pályán. Odafigyelés és profi irányítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk. Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe!
  „Kétéves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a Filmtekercs gyakornoki programja. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR-koordinátor)
„A gyakornoki program mentorai egyszerre profi újságírók, művelt filmesztéták, szigorú tanárok és segítőkész barátok. (Dunai Marcell újságíró)”
  „Meglepett, hogy a Filmtekercs csapata milyen kemény szakmaisággal dolgozik és mégis milyen könnyen tudnak laza és baráti hangulatban együttműködni.” (Magyar Vivien újságíró)
Így jelentkezhetsz:
  Írj emailt a szerkesztoseg@filmtekercs.hu címre, csatolt szakmai önéletrajzzal és két-három saját kritikával a közelmúlt mozipremierjeiről (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz. Az emailt motivációs levélként fogalmazd meg.