PR Herald szakmai gyakornoki program

A PR Herald, az első magyar public relations szakfolyóirat online szakmai hírportálja szakmai gyakornoki programot hirdet a 2013-as nyári időszakra és az őszi szemeszterre.

KIKET VÁRUNK?

Kommunikáció és médiatudomány alap- vagy mesterszakos, pr-képzésben, nappali vagy levelező tagozaton tanuló hallgatókat, akik elhivatottságot éreznek a kommunikációs szakma iránt. Olyan tehetséges fiatalokat, akik szeretnék közelről megismerni és aktív munkájukkal segíteni egy professzionális szerkesztőség munkáját, újságíróként, segédszerkesztőként, hírszerkesztőként. Akik programszervezőként részt vennének a szerkesztőség munkájában, szakmai rendezvények szervezésében, azokról készült beszámolók és pr-témájú szakmai anyagok elkészítésében.

MIT KÍNÁLUNK?

A PR Herald Mentori Programjának keretében személyes képzést, konzultációs lehetőséget, szakdolgozati konzultálást, OTDK-témavezetést.
Publikációs lehetőséget a prherald.hu integrált szakmai hírportálon.
A tantervben szereplő gyakorlati időről szóló igazolást.

A JELENTKEZÉS ÉS KIVÁLASZTÁS MENETE

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal és egy kommunikációs témában írott, aktuális, máshol nem publikált, minimum 2000 karakteres cikkel lehet, melyet a varga.mihaly@prherald.hu címre kell elküldeni.
A beérkezett pályázatokat a szerkesztőség vezető munkatársai elolvassák, majd ezt követően a gyakornokokat, személyes interjú-beszélgetésen választják ki.

A SZAKFOLYÓIRATRÓL

A PR Herald (www.prherald.hu) az 1995-ben alapított első magyar public relations szakfolyóirat online változata. A szakmai hírportál a kommunikációs társszakmák (szociálpszichológia, marketingkommunikáció, reklám, pr, médiatudományok és antropológia) újdonságait elemző, független és politikailag semleges hírforrás, a hazai és nemzetközi esettanulmányok, kampányelemzések, pr-szakmai hírek gyűjtőoldala. Célja a kommunikációs szakma területspecifikus alkalmazásainak, újdonságainak bemutatása, interjúkon és elemző írásokon keresztül, a meghatározó opinion leaderek megszólaltatása révén. A PR Herald elsődlegesen azoknak szól, akik a kommunikációs szakmák bármelyik területén dolgoznak, tanulnak, vagy szeretnék folyamatosan továbbfejleszteni a szaktudásukat. A folyóirat szerkesztőségét a Genius Programiroda „Regisztrált Tehetségpontként” tartja nyilván. A kiadó – a PR Herald Kommunikációs Ügynökség –, nyílt online hírleveleket és zárt előfizetői rendszerben terjesztett szakmai hírlevelet egyaránt megjelentet.

Varga Mihály
főszerkesztő