Komáromy Gábor-ösztöndíj

A Cook Communications, a Mathias Corvinus Collegiummal (MCC) együttműködve a 2012-2013-as tanévre is meghirdeti a Komáromy Gábor-ösztöndíjat. A Cook Communications teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújtó PR-ügynökség, amely irodáival Budapesten, Prágában, Szófiában, Bukarestben és Varsóban van jelen.

A pályázatról
A pályázat, képzési területtől függetlenül, nyitott minden nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgató számára.
A nyertes pályázó 900 euró ösztöndíjban részesül, s mentori segítséget kap munkájához egy tapasztalt, nemzetközi közegben jártas újságírótól, valamint felvételt nyer az MCC Média szakirányára.
A 2012-es Komáromy Gábor-ösztöndíjat annak a pályázónak ítéli oda a bizottság, aki véleményük szerint a legvonzóbb projekttervet nyújtja be, vonatkozzon az riport (feature), portré, vagy oknyomozó cikk(ek) megjelentetésére; a pályázó által szabadon választott témakörben.

A jelentkezésről
• A pályázónak igazolnia kell, hogy felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója és kiválóan beszél angolul.
• Angol és magyar nyelven kell benyújtania motivációs levelét, önéletrajzát és a tervezett projekt 400 szónál nem hosszabb ismertetését.

Beküldési cím
GK2012@mcc.hu és GK2012@cook-comm.com

Határidő
2012. szeptember 20.
A beérkezett pályamunkák alapján kiválasztott pályázóknak, előreláthatólag októberben kell egy interjún bemutatniuk a tervezett projektek ütemezését és munkatervét.

További információk itt.